Om Kristian Hove

Kristian Hove er en virksomhed, grundlagt på Thyholm (nordvestjylland) i 2009 af Kristian Hove.

Kristian er uddannet landbrugsmaskinmekaniker hos JHundahl i Thisted, og har arbejdet med landbrugsmaskiner og foderingsanlæg indtil 2007. Fra 2007 til 2013 har Kristian passet værkstedet på Struer Golfklub i Humlum.

I 2009 startede Kristian som delvis selvstændig med reparationer af landbrugsmaskiner og året efter i 2010 startede han op med salg og reparationer af havepark maskiner.

Vinteren 2013/2014 bliver Kristian fuldtids selvstændig og i foråret 2014 flytter butikken og værkstedet til Kappelvej 18, 7790 Thyholm.

Fra vores adresse i Thyholm sælger og servicerer vi forskellige have-parkmaskiner, som bliver anvendt af både private og erhverv. Med det store udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter kan vi imødegå langt de fleste behov, som du måtte have. Vi sætter en ære i at følge med i udviklingen på maskin-markedet og kan derfor tilbyde de nyeste produkter.

Kontakt os i dag på 51 20 74 23 eller skriv en mail til: info@kristianhove.dk, hvis du vil høre nærmere. Vi har adresse på Kappelvej 18, 7790 Thyholm, hvor du både kan få en snak med Kristian og se dele af det udstyr, vi har til salg.

Produkter til privatkunden

Privatkunden har sjældent brug for de samme produkter som erhvervskunden. Men det er blevet mere og mere normalt, at en privatkunde anskaffer sig en havetraktor, selvom vedkommendes have ikke nødvendigvis er tusindvis af kvadratmeter stor. Det hænger sammen med, at mange har fået øjne op for, at en havetraktor ikke blot er skæg at køre på, men også kan være en stor hjælp. Havetraktoren er ikke så klodset, stor og larmende længere, og når du er færdig med at bruge den, kan den let stilles væk i garagen.

Frontrideren er en anden mulighed for dig, som er interesseret i en havetraktor. Den er noget mere manøvredygtig, fordi den er knækstyret. Det betyder simpelthen, at baghjulene altid følger forhjulene, og du får derfor en havetraktor, som er let at have med at gøre, når du skal omkring buske og træer.

Kontakt os i dag eller find vores sortiment på kristianhove.dk – sammen kan vi også finde en løsning til dig.

Produkter til erhvervskunden

De fleste af vores produkter kan bruges af erhvervskunden. Vi har kraftige kædesave, fræsere og et stort udvalg af havetraktorer, som egner sig formidabelt til store græsområder. Med vores ballespyd til både frontlæssere og minilæssere, samt vores udvalg af traktordæk, er du sikker på at finde noget til din smag. Vores ballespyd er af fortræffelig kvalitet, så sikkerheden er i top. Skulle vi mangle en vare, du gerne vil købe, så bestiller vi den hjem til dig.

Kristian Hove, som er indehaver af forretningen, er ligeledes uddannet landbrugsmaskinemekaniker og kan derfor med stor ekspertise rådgive og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til vedligehold eller servicering af have-parkmaskiner. Vi har også eget værksted, hvor Kristian kan reparere din maskine. Med mange års erfaring er du sikker på et godt resultat.