Der er 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne jf. Forbrugeraftaleloven. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Falder den sidste dag for brug af fortrydelsesretten på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, d. 24. eller 31. december udløber fristen den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis:

 

  • varen er taget i brug
  • varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • plombering eller lignende er brudt
  • varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ikke ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.
  • Specialtilpassede eller -designede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.


Ønsker du at fortryde dit køb, skal du tydeligt og skriftligt pr. mail til mailadressen info@kristianhove.dk oplyse firmaet Kristian Hove om, at du vil fortryde købet - vil du benytte dig af fortrydelsesretten har vi brug for følgende oplysninger du skal medsende i den mail hvor du oplyser firmaet Kristian Hove om du vil benytte fortrydelsesretten  

 

 

Oplys tydeligt du vil benytte dig af fortrydelsesretten og på vilken vare:

 

Fx. Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende vare(r): xxxxx

 

  • Bestilt dato d._____/Modtaget dato d. ______
  • Købernes navn:
  • Køberens adresse:

 

 

Tilbagebetaling af det fortrudte køb

Efter Kristian Hove har modtaget din skriftlige henvendelse om fortrydelse af et køb, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb med mindre varen ikke er retuneret i overensstemmelse med gældende regler herom. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet.

Kristian Hove kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

 

 

 

 

Fortrydelsesformular

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende vare(r):

 

s

                                                                                                                      

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal returnere din vare til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ønsker du at returnere en vare købt på Bilka.dk eller via tablet i varehusene, har du to muligheder. Enten kan du henvende dig i dit nærmeste Bilka varehus med varen, eller du kan fremsende varen til Bilka.dk. Se prisliste. 

Husk altid at medbringe eller medsende faktura ved henvendelse i et Bilka varehus eller ved fremsendelse til Bilka.dk.

Bilka.dk’ returadresse er:

Bilka.dk

Gramham Bells Vej 22, port 40

8200 Århus N

Kontakt os her eller ring på telefon 8930 3000 for spørgsmål vedrørende returnering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvorfor varen bør returneres i original emballage.

 

Delvis fortrydelse

Bilka giver dig adgang til delvis at fortryde dit køb. Du skal hertil være opmærksom på, at hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker at fortryde dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Bemærk: Du har ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse af dit køb.

 

Ved ordrer, der alene indeholder varer fra én lagerlokation, refunderes leveringsomkostningerne kun ved returnering af hele ordren, idet omkostningerne er de samme uanset antallet af varer.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Læs mere om fortrydelse og returnering under Kundeservice/hjælp eller gå til standardfortrydel